Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nothing displaying on HDMI Screen while booting the demo image by using picozed sdr 2x2: 7z035

Unsolved
5 posts / 0 new
bhaghathpj's picture
bhaghathpj
Junior(0)
Nothing displaying on HDMI Screen while booting the demo image by using picozed sdr 2x2: 7z035

Hi
 As per quick start manual, We tried to test picozedSDR 2x2 :7z035 board with the help of demo image. Booting is successfully done, but nothing displaying on the display.
We tried by using new downloaded image,latest version from "https://wiki.analog.com/resources/tools-software/linux-software/zynq_images", but still facing the same issue..
Also we gone through few forums, all the suggestions that they mentioned also followed..
Is anybody can help us, will be useful for us
 
Thanks and Regards
Bhaghath P J
 
 
 

mbrown's picture
mbrown
Moderator(5)
Hello Bhaghath P J,

Hello Bhaghath P J,

Please provide more debug info. Are you using the FMC Carrier Card? If so, what is the status of the following LEDs?

 

DS1 : HDMI connected
DS8 : FMC Carrier 5.0V regulator good
DS3 - DS6 : GPIO LEDs
D3 (SOM) : PG_MODULE (lights when SOM power supplies are good)
D4 (SOM) :  FPGA_DONE (goes OFF when Zynq PL is configured)

 

Thanks

/Matt

bhaghathpj's picture
bhaghathpj
Junior(0)
Hi

Hi
DS1: ON
DS8: ON
DS3:DS6:Out of four  GPIO Leds, OnlyDS3 glowing  till the completion of booting process,once booting process over, it goes off.
D3(SOM): ON
D4(SOM): goes off once booting process over.
Note: Am using HDMI to VGA converter for interfacing monitor with board.
Thanks
Bhaghath P J

mbrown's picture
mbrown
Moderator(5)
Unfortunately we have not

Unfortunately we have not tested with any HDMI converters. Everything with the SOM diagnostics seem normal, so I'd suspect your converter is the problem.

 

/Matt

bhaghathpj's picture
bhaghathpj
Junior(0)
Hi

Hi
Ok , I will try with the same without converter and update you the result once checked