Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zed Board FSBL printf Problem

Unsolved
5 posts / 0 new
sagirbas's picture
sagirbas
Junior(0)
Zed Board FSBL printf Problem

Hello everyone,
I am programming my Zed Board's flash with FSBL application program which created via Xilinx SDK. FSBL works, application program boots everything works perfect except printf messages.I added FSBL_DEBUG_INFO and also FSBL_DEBUG definitions to my compiler options.But i am not receiving all of the printfs.I am just receiving the printfs after the PL partition copied to DDR temporary location(image_mover.c 1113th line) I can just interpret this as printfs work after any operation to DDR memory but it doesnt make sense.By the way i tested same code with zc706 board and everything is just fine with it.Do you have any experiences or thoughts about Zed Board related to this problem?
 
Thanks,
Serhat

JFoster's picture
JFoster
Moderator(48)
Hi Serhat,

Hi Serhat,

Out of curiosity have you tried programing the Zedboard over JTAG with your application? This will determine if it is application related issue with your zedboard or if it is FSBL related,

--Josh

sagirbas's picture
sagirbas
Junior(0)
Hi Josh,

Hi Josh,
Yes, there is no problem with JTAG. But if it is FSBL related i expect same problem would reveal with other boards i guess.I tedtes with ZC706 ,ZC702 and they are OK.Do you have any comments and ideas about this problem?
Thanks

sagirbas's picture
sagirbas
Junior(0)
Hi,

Hi,
Do you have any ideas about this problem, because if it is zed board related i wont be able to use this board for the next stages of the projects.
Thanks

sagirbas's picture
sagirbas
Junior(0)
Hi,

Hi,
Anyone with any idea or experience related to this problem?
Thanks